Hapert aanhangwagens

Amigo

Vervloed heeft onder andere de ‘Amigo’ aanhangwagen van Hapert voor u. Deze innovatieve, solide aanhangwagen is er in een ongeremde of geremde variant. Ook bieden wij u deze aanhangwagen in verschillende formaten, van de Amigo XXL tot de compactere versie. De Amigo heeft een antislip laadvloer en een vlakke achterklep. Verder is de Amigo voorzien van geanodiseerde aluminium wanden, met de gemakkelijk te bedienen, robuuste sluitingen. De Amigo is beschikbaar als bakwagen, plateauwagen of bagagewagen. Bent u benieuwd naar alle opties voor de Amigo? Neem dan nu contact op met Vervloed, uw dealer in HAPERT aanhangwagens.

Open Hapert aanhangwagens

Ook vindt u bij Vervloed de open aanhangwagens van Hapert. Wij verkopen onder andere de Bakwagen enkelasser, de Bakwagen tandemasser en plateauwagens. De open aanhangwagens onderscheiden zich van andere op het gebied van veiligheid, veelzijdigheid en gebruiksgemak. Wij hebben voor bijna elk budget een open aanhangwagen met gegarandeerde kwaliteit. Bij Hapert dealer Vervloed betaalt u nooit te veel. Neem contact op met Vervloed en informeer naar de opties voor uw Hapert open aanhangwagen.

Kippers

Met ons aanbod in kippers van Hapert wordt niet alleen het vervoeren maar ook het uitladen van uw afval of materiaal gemakkelijk. U kunt bij ons kiezen uit achterwaartse kippers tandemasser, achterwaartse kippers enkelasser of driezijdige kippers, met de hand of automatisch bedienbaar. Door het gebruik van alleen kwalitatief hoogwaardige materialen, blijft de betrouwbare Hapert kwaliteit, waar alle Hapert aanhangwagens zo om geroemd worden, gewaarborgd. U vindt u kipper bij Vervloed voor de juiste prijs. Meer informatie? Neem dan nu contact met ons op en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Oprijwagens

De oprijwagens van Hapert die u vindt bij Vervloed zijn zeer veelzijdig. Er zit dus altijd wel een oprijwagen bij die voldoet aan uw specifieke eisen. Met een oprijwagen wordt het vervoeren van rollend materieel of bijvoorbeeld auto’s zeer gemakkelijk. Bovendien zijn onze oprijwagens door de doordachte constructie uiterst veilig en stabiel. Wij hebben voor u de kantelbare oprijwagen en de niet kantelbare oprijwagen. Bent u geïnteresseerd? Neem dan nu contact op met Vervloed en wij kijken wat we voor u kunnen doen op het gebied van oprijwagens.

Gesloten Hapert aanhangwagens

Wij van Vervloed hebben ook gesloten aanhangwagens van het merk Hapert. Wij hebben voor u de gesloten enkelasser, de gesloten tandemasser of de gesloten plateauwagen. De gesloten aanhangwagens kunnen wij aanpassen naar uw wensen. Ze onderscheiden zich op het gebied van veelzijdigheid, veiligheid en gebruiksgemak. U kunt er vrijwel alles mee vervoeren. De zeer complete basis gesloten aanhangwagen bijvoorbeeld is uitgevoerd met 2 achterdeuren, voorzien van zeer degelijk RVS hang- en sluitwerk en RVS bevestigingsmaterialen. Bij Hapert dealer Vervloed betaalt u altijd de juiste prijs. Neem voor meer informatie contact op met Vervloed en wij kijken wat we voor u kunnen doen.

Koelwagens

Wat u bij ons ook vindt, zijn de koelwagens van Hapert. Deze praktische wagens zijn standaard uitgerust met twee achterdeuren, met degelijk RVS hang- en sluitwerk. De wanden en het dak zijn uitgevoerd in 40 mm dikke polyester isolatiepanelen met een gel-coat toplaag. Verder zijn RVS bevestigingsmateriaal, een koel-unit aan de voorzijde en binnenverlichting ook standaard. Wij hebben voor u de koelwagen enkelasser en de koelwagen tandemasser. U betaalt bij ons altijd de juiste prijs. Bent u geïnteresseerd in onze koelwagens? Neem dan nu contact op met Vervloed en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Ons assortiment van Hapert is enorm. Wij kunnen u veel bieden op het gebied van aanhangers. Vervloed is 1 van de belangrijkste dealers van Hapert en Hapert is één van de belangrijkste merken van Vervloed.

Contact

Hapert aanhangwagens

Kortom, als u voor Hapert kiest, kiest u voor een duurzame, multifunctionele, betrouwbare
en innovatieve aanhangwagen. U bent verzekerd van kwaliteit en dat allemaal voor de juiste prijs.
De mogelijkheden zijn enorm en dus weten wij zeker dat u vindt wat u zoekt bij Hapert!

Voor eventuele vragen of meer informatie kunt u altijd contact opnemen via: